Saturday, September 8, 2012

:: I want to improve my ENGLISH!! =( ::




   Assalamualaikum sekalian..:)


Yeah..sekarang ade waktu free,so boley la lepak jap kt blog ni.
Farah rase kan,farah semakin malas nak  update entry baru kat blog.. hehe

Kerja banyak sangat,baru farah sedar.. 
susahnye nak jadi seorang peguam.. :'( 



Beban..sangat beban..
Inilah dugaan yang patut frah lalui..nak tau ape?
Tak reti nak luah dalam blog,ape yang farah rase sekarang..
Esemen banyak,normal la tuh kan??
Yang membuat frah stress,just one week lecturer bagi kat kitorang utk  prepare for debate and forum..
fuyoohhh.. xpernah2 aku masuk debate dalam hidup. 
Kalu dia bagi debat xpe jugok,ni debate??haaaa.. nervousnye.

But,no pain no gain kan? so usaha tangga kejayaan.huhu
and disebabkan inilah,farah dah malas nak care ke blog,FB and so on lah. 
So sekarang ni,farah nak tumpukan perhatian  for my debate and forum.

Camne nak pandai english ea? 

First orang cakap,kita kena selalu cakap BI,broken pun hentam je lah..
oo..gitu eh? :D
So dalam kelas,frah men hentam je.. nasib kawan2 sporting.hihi
bila salah,diorang tegur..thanks kawan.:)

Second,always listen to english song..
hah..tu xyah suruhlah,memang lagu Mat salleh penuh dah pun dalan HP frah..hehe

Last but not least, kamus sentiasa ditangan. Jangan malu bertanya. okey madam..huhu
So,frah dah cuba buat ketiga2 ni. Usaha itu kunci segala kejayaan..
Ya allah..berkatilah usahaku ini..amin 

Post lepas ni,xnak tulis bahasa melayu dah.. cewahhh
tengok je.. ^_^




Rancangan OME sangat2 membantu kepada 
sesiapa yang mengalami situasi sama macam farah.. :p







Kerana serabut sangat ngan esemen,(alasan je tuhh):D
so farah and housemate pergi jalan2 pi Teluk Cempedak.. Amek angin and keluar angin.. :p
So,sebelum gi pantai,amek gambar jap..:D











Farah and housemate.. :)





Lunch at Burger King..



Tasya, Syair, Farah, Seera, Ijax and Nurul.. Peace...! :D




Teluk cempedak.. :D




Tempat ni macam filem ombak rindu x??ngee :D




Gaya bebas..




Jambatan seram..huhu





Camni lah muka2 kitorang bila berhadapan dengan kamera.. :D




Senyum lebar2.... :D

Ok,tq for reading this post.
Nak tdow jap se round,then stay up for training debate..
grrrr





















♥ Terima kasih kerana sudi membaca entry Farah ^_^ ♥

2 comments:

  1. Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

    ReplyDelete
  2. Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..sila tinggal komen anda..
satu pun jadi..hehe thanks you lepak sini. :D

sila datang lagii... :)