Friday, May 11, 2012

:: Mara Technologi University :) ::



Salam sume.. 


Alhamdulillah..
akhirnya impian saya untuk menjejak kaki ke menara gading tercapai..:)
Syukur Ya Allah.. 
Walaupun impian farah nak masuk UIA,iye lah ade hikmah la tuh,
farah xdapat sane kn?

Alhamdulillah.. Farah dapat kos asasi undang2 
kat UiTM kampus Kuantan,Pahang.. 
Wow..bahagianye aty saye..hehe :D

Rase mcam xcaye lah,farah nak masuk U..
bukan ape..farah rase mcam,frah ni xcukup matang lagi.ahak. ^_^
After this,farah kena pandai la berdikari,pandai pilih kawan,
sbb xnak terpengaruh dengan budaya kuning..huhu

So,farah skrg ni rse pning sangat,sbb banyak benda agi yang xslesai.
Medical check up xcare lagi,bank pun,buku pun ambe xdok..ahak truk btol.
then,print kt umah pulak buat hal,cmne nk isi borang ini..grrr
barang2 pulak,banyak bende ag yg perlu dibeli.

 So,blog farah rase,lpas ni kurang diberi phatian dah rsenya.huhu
malas dh la nk updated..=.=

Hurm..actually..farah rase takut..
after frah abis asasi nanti of course nk masuk ijazah plak kn?
faham2 la,kalu Law MUET dye nak band brape..
Farah ni bkan la pndai sgt BI..uhuk 

takutnye....
 xpe2,usaha tangga kejayaan..!!
Takut mcamnepun,frah tetap kena lalui.
So,korang doakan lah,farah dapat belajar dengan baik kt UiTM,
and MUET frah dapat band 4 keatas..amin :)

Moga impian saya tercapai.. amin99












♥ Terima kasih kerana sudi membaca entry Farah ^_^ ♥

1 comment:

Assalamualaikum..sila tinggal komen anda..
satu pun jadi..hehe thanks you lepak sini. :D

sila datang lagii... :)