Friday, November 30, 2012

:: I'll do the best in next sem.. promise..! ::




Assalamualaikum pembaca sekalian..



Tarikh 2.12.12 ni,farah akan kembali ke kampus farah..

So,semangat baru kena ada.. 

Farah menyesal sangat apa yang dah berlaku sepanjang sem 1 ni.. 

Farah nak tebus balik..
Ya Allah..give me the chance.. to repent what I had done..

I'll never repeat the same mistake.. 


Sekarang,farah dah nampak apa patut farah buat untuk sem 2 ni..

During in sem 1,farah rse blurr sangat blajar..

Dah mmg farah blurr,nak wat cmne..hwaaaaaaaa



Sem 2 nanti,akaq2 senior cakap,belajar lagi la perggh..

dengan kelas2 yang agak padat and nak study buku2 yang agak ketara tebalnya..

uihhhhh..senior ni,buat farah makin low..Jangan la provok saya cmni.. :'(

Pape pun,farah akan tebus balik kesilapan farah mase sem 1.





Bangkitlah daripada jatuh.. Jatuh xbermakna kita jatuh selamanya..

Jatuh lah membuat farah semangat untuk bangkit..

Belajar bersungguh2.. Letakkan sasaran.. Capainya,farah..

remember,life without GOAL is merely a dream..




Kurangkan sembang,kurangkan tdow,

kurangkan pape aktiviti that give unbenefit for u farah..

Lebihkan masa study,buat jadual blajar mcm farah belajar skolah dulu,

ikot cara belajar yg btol,and focus dlm kelas tu penting..




Ingat Allah.. 

mohonlah petunjuknya, agar allah terangkan hati farah menerima ilmunya.. 

Belajar,niat kerana Allah..



Tak pandai BI xpe,yang penting usaha.. okey.. 

Ingat tu farah..masa depan anda,

terletak pada tangan anda sendiri..

 Looking foward..You can do it..!!!!





Yup,I trust to myself..!

kalu bukan sekarang,bila lagi??

kalu diorang boley,kenapa farah tak BOLEH??

go..go..caiyookk..! fighting for your future.

Biar susah masa ni,senang kemudian..

yup.. farah akan ingat prinsip tu..

Alhamdulillahh..terima kasih Ya allah..

Kau beriku semangat untuk menempuh hari2 yg mendatang..











Semangat gituh budak ni..! :D



My friend,pray for my sucsess..

Farah akan buktikan suatu hari nanti..
Ya allah..kabulkan doa ku.. 




                                                                                Lawyer of Syariah to be

















♥ Terima kasih kerana sudi membaca entry Farah ^_^ ♥

16 comments:

  1. ahaa . asasi undang-undang ,
    dulu lecturer UITM pn suruh amek tu .
    tapi disebabkan ketebalan buku yg berbeza dr course laen , memang takk le -,-
    tak suka membaca banyak . huhu

    ReplyDelete
  2. All the best !! man jadda wajada :)

    ReplyDelete
  3. @Farina Hunny owh.. sme lah kte kaq..xske mmbce gk..huhu :D

    ReplyDelete
  4. Che rah...gud luck...frah boleh....knal sgt care frah....gune care frah stadi time spm...n more than that...struggle....taw frah boleh wt....alwez support u,fren..,

    ReplyDelete
  5. Che rah...gud luck...frah boleh....knal sgt care frah....gune care frah stadi time spm...n more than that...struggle....taw frah boleh wt....alwez support u,fren..,

    ReplyDelete
  6. Che rah...gud luck...frah boleh....knal sgt care frah....gune care frah stadi time spm...n more than that...struggle....taw frah boleh wt....alwez support u,fren..,

    ReplyDelete
  7. @n41m 21kr1™ fuyyoo..naim..komen satu cukup lah..bnyk nyer.^_^ btw,thank u naim. i appreciate that. tme kseh sgt2. :')

    ReplyDelete
  8. lorr. ko asasi uitm napew tber2 nk jadi lawyer of syariah??

    BI trok mmg ko akan gagal!kwang4

    ReplyDelete
  9. @Anonymous aik?? mmg ktinggalan zaman ea awk?? blaja asasi uitm,so,xley amek syariah? abih degreen bley plak smbung syariah kan akaq,,aiiyyaa. la..bodoh rupanyer kaq adele ni..huhu eh,tsilap mention nme, hehe kalu xtau,jgn ssdap komen ye, mmalukan mak bapak je bela org betina mcm kau..ngee ahak :D jgn marah..nnt cpat tua, muka tu dh la bnyk kedut dh tu..huhu >_<

    ReplyDelete
  10. inshaALLAH. teruskan berusaha oke?^^ banyakkan berdoa pada ALLAH :)

    ReplyDelete
  11. Kak farah, untuk law uitm kalau sem1 tak pass 3.00 tapi semua lulus takpa kan? Takyah repeat apa2 la masa sem2 kan? Dan kena target berapa lagi pointer sem2 untuk grad asasi? Thank u

    ReplyDelete

Assalamualaikum..sila tinggal komen anda..
satu pun jadi..hehe thanks you lepak sini. :D

sila datang lagii... :)